Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...Με μια μεγάλη και ιδιαίτερα ζωντανή συνέλευση ιδρύθηκε και επίσημα σήμερα, στο θέατρο "Άγγελος Σικελιανός" στο Ξυλόκαστρο, η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Τα μέλη της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής παρουσίασαν τις γενικές αρχές της νέας δημοτικής πρότασης και στη συνέχεια έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα και ανοικτή συζήτηση. Πολλοί συμπολίτες από τους δήμους Ξυλοκάστρου και Ευρωστίνης, εξέφρασαν τις δικές τους αγωνίες και επικρότησαν τη δημιουργία της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Άλλοι έκαναν προτάσεις για τη συνέχεια, άλλοι έκαναν και κριτική στους ομιλητές και πρότειναν εντονότερους αγώνες, εκφράζοντας, ο καθένας με τον τρόπο του, την αγανάκτησή του για την πορεία του τόπου.

Στο κάλεσμα της επιτροπής για δημόσια στήριξη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και συμμετοχή στα όργανά της, ανταποκρίθηκαν δεκάδες δημότες από τους παρευρισκόμενους. Η ολομέλεια των πολιτών που στηρίζουν επώνυμα τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ξεπερνά πια, κατά πολύ τους εκατό και αυτοί θα αποφασίσουν τις επόμενες μέρες για τον επικεφαλής του σχήματος και τη στελέχωση των οργάνων της.

Το ταξίδι ξεκίνησε και ξεκίνησε εντυπωσιακά και ελπιδοφόρα. Όταν οι πολίτες αποφασίζουν να δράσουν, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Και θα αλλάξουν...

6 σχόλια:

P.V είπε...

καλό ταξίδι με ούριο άνεμο... καλή δύναμη και καλή επιτυχία για ότι καλύτερο για τον τόπο....

mariakokkotou είπε...

ευχομαι να

υπαρχει επιμονη κ υπομονη γιατι ο δρομος ειναι ανηφορικος κ ως εκ τουτου δυσκολος Μ.Κ ΑΝΩ ΛΟΥΤΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ηρθε η ωρα ο δημος να αλλαξει σελιδα
παμε ολοι μαζι δυνατα

gatopard

Dennis είπε...

Epitelus na telionete me tus farmakotriftes kai ta alla lamogia...

Armonistas είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές...

Velos είπε...

Καλό ταξίδι και καλά αποτελέσματα!