Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Άλλοι μας βάζουν ταμπέλες, άλλοι βγάζουν...

Ξυλόκαστρο 10/10/10

Δελτίο τύπου

Μπροστά στη μεγάλη αναγνώριση και την αυξανόμενη στήριξη, που καθημερινά βρίσκει στους συμπολίτες μας το ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης με επικεφαλής τον Ανδρέα Ζάρρο,  κυκλοφορούν προφορικά ή γραπτά, διάφορες ανυπόστατες φήμες για τον προσανατολισμό, τους στόχους και τις προοπτικές της κίνησής μας. Άλλοι μας βάζουν ταμπέλες, άλλοι βγάζουν και γενικά γίνεται μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού των δημοτών.

Καλούμε τους συνδημότες μας, να κλείσουν τα αυτιά τους σε όσα διακινούν οι Κασσάνδρες του παλαιοκομματικού κατεστημένου, των συμφερόντων και της συναλλαγής. Δεν τους μοιάζουμε. Την πρωτόγνωρη, για τα τοπικά πράγματα, συγκρότηση της ενωτικής αγωνιστικής μας πρότασης, δεν μπορεί να την εγκλωβίσει ή να την οικειοποιηθεί κανένας κομματικός φορέας.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν εκφράζουμε και ούτε επιδιώξαμε τη στήριξη κανενός κόμματος. Όσα δημοσιεύματα κυκλοφορούν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν μας αφορούν.

Οι ψήφοι που θα πάρουμε δεν θα εξαργυρωθούν τη νύχτα των εκλογών, σε κανένα κομματικό γραφείο. Δεν θα χρωματίσουν το χάρτη της χώρας, με τους ανθρώπους που θα στηρίξουν το ψηφοδέλτιό μας. Σεβόμαστε την ύπαρξη των κομμάτων, ζητάμε όμως να σεβαστούν και αυτά την προσπάθειά μας και να μην την εμπλέκουν στις επιδιώξεις τους.

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι εποχές είναι κρίσιμες και οριακές.
Ζητάμε από τους συμπολίτες μας να μην εγκλωβιστούν και να:
  • Μην υποκύψουν σε ψεύτικες παροχολογίες, ψευτοδιλήμματα, προσωπικές υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και εκβιασμούς.
  • Μην επιβραβεύσουν με τη ψήφο τους, αυτούς που ευθύνονται για την κατάντια του τόπου μας.
  • Στηρίξουν και με την ψήφο τους τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, τη μόνη επιλογή προοπτικής. Έτσι δεν θα χρειαστεί να μετανιώσουν και πάλι!

"Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!!!!"


Από το Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

Ντρές Γιώργος είπε...

Όποιος έχει κρίση,άποψη και θέλει να δει κάτι διαφορετικό δεν επηρεάζεται από τέτοιου είδους φημολογίες.
Ποτέ δεν επιδίωξα να έχω πρόσωπα δίπλα μου που δεν είχαν άποψη και κινούνταν μέσα στο σύνολο μόνο για προσωπικό συμφέρον.
Έτσι πιστεύω ότι τέτοιου είδους άνθρωποι μόνο κακό θα μπορούσαν να κάνουν στο μέλλον μιας προσπάθειας.

Καθαρά προσωπική άποψη......