Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΖΕΜΕΝΟ, ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΤΣΑ...

ΖΕΜΕΝΟ
Ο Πρόεδρος και το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Ζεμενού σας προσκαλούν να παραστείτε στην 1η Τοπική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 13 Φεβρ. 2011 και ώρα 11:00 το πρωί, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου γυναικών "Η ΑΡΕΤΗ" (δίπλα από το κοινοτικό γραφείο).


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΖΕΜΕΝΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Χ. ΧΑΤΟΥΠΗΣ

ΠΙΤΣΑ
Ο Πρόεδρος και το συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Πιτσών σας προσκαλούν στην 1η τοπική συνέλευση που θα γίνει, σύμφωνα με το άρθρο 85 Ν.3852/10 Πρόγραμμα Καλλικράτης, την Κυριακή 13-2-11 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο καφενείο κ. Δημόπουλου.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΤΣΩΝ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣ

ΚΑΜΑΡΙ
Ο Πρόεδρος και το συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Καμαρίου σας προσκαλούν στην 1η τοπική συνέλευση που θα γίνει, σύμφωνα με το άρθρο 85 Ν.3852/10 Πρόγραμμα Καλλικράτης, την Κυριακή 13-2-11 και ώρα 10:30 το πρωϊ στο καφενείο κ. Κ. Τσιπά (πρώην Δασκαλόπουλου).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ
ΣΙΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε πρόεδρε του Τ.Σ. ΖΕΜΕΝΟΥ που υπογράφεις αυτήν την πρόσκληση, μπορείς να μας ενημερώσεις από πότε ο σύλλογος γυναικών Ζεμενού «Η ΑΡΕΤΗ» (κατά τα γραφόμενα στην πρόσκληση) ‘’ΑΠΟΚΤΗΣΕ’’ «αίθουσα» και μάλιστα αυτή βρίσκετε «ΔΙΠΛΑ»!!! από το …κοινοτικό γραφείο(!!!);

Οι υπόλοιποι Τοπικοί Σύμβουλοι έχουν υπ’ όψιν τους την εν λόγω ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ;
Συνηγορούν στην …ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ της…ΑΙΘΟΥΣΑΣ από το σύλλογο ΄΄Η ΑΡΕΤΗ΄΄;
Τελικά αυτό το …δίπλα από το …«κοινοτικό γραφείο» μας προκαλεί …υποψίες περί σύγχυσης των τριών διαστάσεων του χώρου και ειδικά του …ΥΨΟΥΣ με το …ΠΛΑΤΟΣ!!!

(με όλο το συμπάθιο κυρίες μου για το σύλλογο «Η ΑΡΕΤΗ»)

Καλή αρχή φίλτατε κύριε Πρόεδρε και Σύμβουλοι.